KorManu is een healingsysteem ontwikkeld door Elissa Gae Cites en Jane Saraarsiere en die het samen weer volmaakten met hulp van Ranae Johnson en haar dochter. Het is een healingsysteem die alleen aan Reiki masters of gelijksoortige healers doorgeven wordt aangezien het een uitgebreide aanvulling is op het Usui Reiki systeem.

 

Elissa en Jane waren Reiki masters die tijdens het werken met de energie merkten dat hun handen toch andere posities willen gebruiken. Via de Witte Broederschap kregen ze door dat dit KorManu is.

 

Reiki wordt gebruikt als basis voor de meer laser gerichte energie van KorManu. Na contact met Ranae Johnson bleek dat zij ook gelijksoortige symbolen heeft doorgekregen. KorManu is een oud maar ook toekomst energie. Het is afkomstig uit de 14e dimensie welke de cirkel is van verleden, heden en toekomst. Het is geboren uit de taal van dolfijnen en kwam naar de aarde vanaf de planeet van dolfijnen. Het wordt gebruikt in vele sterrenstelsels waar het oorspronkelijk ook voor bedoeld was.

 

Het systeem voegt meer als 50 nieuwe symbolen toe aan het Reiki systeem te gebruiken voor diverse toepassingen bij het healen, reinigen en werken op diverse niveau's. Een aantal worden ook gebruikt voor de inwijdingen. Er zijn twee inwijdingen nodig om master te zijn.

 

Kormanu kost 65 euro

( incl handleiding en digitaal certificaat )

 

Alle Rechten Voorbehouden. Tekst- en beeldmateriaal zijn eigendom van Sea Angel. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautimatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige manier, hetzij electronisch, mechanisch door fotokopien en opnamen of andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sea Angel.nl.