Dolphin Trilogy Reiki is een uitbreiding van Dolphin Reiki, dat door Mark Scott ontwikkeld  werd. Dit systeem heeft als basis Dolphin Reiki, maar is verder ontwikkeld, zodat het Dolphin Healing Reiki, Orca Empowerment Reiki en Dolphin Crystal Reiki bevat. Het systeem is bedacht door Shanti Johnson (die Dolphin Crystal Reiki en Dolphin Healing Reiki ontwikkelde) en Sheryl (Rain) Carter (Orca Empowerment Reiki) door vele meditaties en zorgvuldig werk met de dolfijnen en orka’s.

 

Dolphin Trilogy Reiki is gebaseerd op een driedelig healingssysteem.

 

- Dolphin Healing Reiki.

Tijdens deze inwijding krijg je een symbool, dat je kunt gebruiken bij Healing en meditatie. Je leert een dolfijnademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen van Dolfijn Reiki, waardoor je jezelf nog eenvoudiger met de Dolfijnen kunt verbinden.

- Orca Empowerment Reiki

Tijdens deze inwijding krijg je een symbool en je leert jezelf te verbinden met de krachten van de Orka's. Je ervaart kracht en bevrijding en een verbinding met Alles Wat Is en Altijd Zal Zijn.

- Dolphin Crystal Reiki

Tijdens deze inwijding ontvang je een derde symbool om te gebruiken bij meditatie en Healing. Chrystal Healing leert je werken met Kristallen tijdens  een behandeling , zodat de behandeling krachtiger wordt.

 

Daarom de naam Trilogy, de uitleg van de dolfijnen voor dit systeem.

 

Dolphin Trilogie Reiki kost 45 euro

( incl handleiding en digitaal certificaat )

 

Alle Rechten Voorbehouden. Tekst- en beeldmateriaal zijn eigendom van Sea Angel. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautimatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige manier, hetzij electronisch, mechanisch door fotokopien en opnamen of andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sea Angel.nl.